ggfestival

Chocolate favourite TOMS is new main sponsor of #GGfestival

Artiklen blev bragt på Markedsforing.dk d. 30. juli 2018. Link her:

https://markedsforing.dk/artikler/marketing/toms-hygger-om-danske-gamere

 

Af Jakob M. Larsen

 

Der er søde nyheder til gæsterne på sommerens #GGfestival. Toms træder ind som ny hovedsponsor på festivalen, som til august løber af stablen for 8. gang

Det bliver ekstra lækkert på #GGfestival til sommer. Når dørene til august bliver slået op til den 8. version af #GGfestival – Danmarks største YouTube- og social gaming-festival for unge i Danmark – så bliver det med Toms  som ny hovedsponsor.

#GGfestival er et fællesskab og en fejring af spilkulturen, social gaming, YouTube, e-sport og onlinevenskaber. I løbet af en weekend får tusindvis gamere lejlighed til i fællesskab at dyrke deres begejstring for gaming og online-underholdning.

På #GGfestival får gamerne rig mulighed for at møde både hinanden og deres idoler fra YouTube. Bl.a. kan de mødes Jaxstyle, MarkozHD, Gex, Alexander Husum og TrierGaming.

”Vi sætter smag på danskernes hyggestunder,  . #GGfestival er en fantastisk ramme, som skaber et fællesskab mellem gamere både on- og offline.Gaming-kulturen handler om  fællesskab og sammenhold, og vi  er glade for at kunne være med til at sørge for, at de alle  også husker hyggen. ,” siger Camilla Gregers, Marketing Manager hos Toms.

Hos Gonzo Media, som står bag #GGfestival, er der stor glæde over at få Toms  med ombord.

”Toms Gruppen er indbegrebet af hygge – hvad enten det er med familien derhjemme eller vennerne på farten. Når de vil være med her, så er det jo fordi social gaming handler lige så meget om hygge og samvær, som det handler om computerspil. Men dette er jo også en anerkendelse af, hvor populær #GGfestival er blevet. Og vi er meget stolte af, at #GGfestival støt vokser sig større, så vi får lejlighed til at byde stadig flere  indenfor i vores fællesskab,” siger Martin Wiinholt, CEO hos Gonzo Media.

Hovedsponsoratet dækker i første omgang festivalen til august. Andre sponsorer på #GGfestival tæller bl.a. Mountain Dew, NERF og Shark Gaming.